SUOMI 100 - Lapaset...Jiipiiii!

January 02, 2017 2 Kommentit

SUOMI 100 - lapaset...Woohooo!!

Tämä uusi vuosi tarjosi uskomattoman ikimuistoisia hetkiä. Mieheni Ville/Darude esiintyi 130.000 katsojalle Helsingin Kansalaistorilla Suomi 100 avajaisjuhlassa. Juuri kun kello oli kaksitoista ja vuosi vaihtui, hän esiintyi lavalla meidän SUOMI 100 – lapaset kädessään. Mikä tunteikas hetki se olikaan minulle, kun näin hänet lavalla täynnä iloa ja onnea esiintyessään teille kaikille. Sitä hetkeä en tule koskaan unohtamaan.

Katso Villen esitys ja uskomattoman hieno Suomi 100 uuden vuoden ilotulitus tästä: 

Annoimme Robinille SUOMI 100 - lapaset uuden vuoden lahjaksi. Hän oli tosi innoissaan ja jopa tweettasi ja laittoi Facebookiin niistä! Olemme hirveän kiitollisia siitä!

Suomi 100 avajaiset käynnistivät juhlavuoden itsenäisen Suomen täyttäessä 100 vuotta ensi joulukuun 6. päivä. Juhlavuoden kunniaksi halusimme luoda lapaset, jotka osoittaisivat rakkautta ja kunnioitusta Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä kohtaan. Rakas ystävämme ja naapurimme Tiia Litsilä tuli apuun ja suunnitteli meille juuri tähän tarkoitukseen sopivan lapasen. 

Tiia on tehnyt kauniin ohjeen Louhittaren Luolan Väinämöinen Sport langalle ja väreinä luonnollisesti isänmaalliset Sini ja Valkoinen. Louhittaren Luolan värjäämö sijaitsee Pohjois-Suomessa lähellä Oulua ja Tuulia Salmela vastaa kauniista käsinvärjätyistä langoista. Tuulia on nimennyt Väinämöinen Sport langan Suomen kansalliseepoksen Kalevalan myyttisen hahmon Väinämöisen mukaan. Mikä sopisikaan paremmin näihin lapasiin. 

Meiltä löydät kaksi vaihtoehtoa Suomi 100 – Lapasiin:

1. SUOMI 100 – Lapaset - Lankapaketti + ohjeet

Paketti sisältää kaksi 100g vyyhtiä Louhittaren Luola – Väinämöinen Sport lankaa (100g Sini ja 100g Valkoinen) sekä neulontaohjeet. Saat tulostetun ohjeen lankojen mukana, lisäksi toimitamme ohjeen PDF-tiedostona sähköpostitse, kun postitamme toimituksen. Paketin langoista saat valmistettua kaksi paria miesten koon SUOMI 100 – Lapasia. 

2. SUOMI 100 – Lapaset - Ohje

Saat sähköpostiisi SUOMI 100 – Lapaset ohjeet PDF-tiedostona.

Tämä uuden vuoden viikonloppu on ollut todellinen osoitus ystävyydestä, rakkaudesta ja isänmaallisuudesta. On ollut uskomattoman hienoa jakaa se niin monen teidän kanssanne joko henkilökohtaisesti tai somen välityksellä. Vuodesta 2017 tulee varmasti hieno vuosi ja me kaikki saamme nauttia siitä yhdessä.

Hyvää ja menestyksekästä vuotta 2017 toivottaen,

Michelle

Ps… SUOMI 100 - Lapasten ohje on saatavana tällä hetkellä ainoastaan suomenkielisenä mutta englanninkielinen ohje on tulossa pian. 


2 Vastaukset

Angelohop
Angelohop

October 02, 2017

As you will inevitably learn on your path to losing weight, effective weight loss is not only about watching what you eat, but much more about changing your lifestyle. This means changing your habits and how you approach your day-to-day life. Read this information to help you throughout the process.

Jamesgab
Jamesgab

February 02, 2017

Do you feel like you have tried everything possible in order to lose weight? You are not alone—many people have the same problem. The following article is designed to give you tips that you may not have even known existed. By following these tips, you will reach your weight loss goal in no time.

Jätä kommentti


Myös Hello ILO!

Euroviisut Sukat - CONTEST ENTRY
Euroviisut Sukat - KILPAILU OSALLISTUMINEN

February 10, 2019 4 Kommentit

Lue lisää
Pussyhat Global Virtual March
Pussyhat kansainvälinen virtuaalimarssi

March 01, 2017

Naisyrittäjinä ja Pussyhat-liikkeen virallisina yhteistyökumppaneina kannamme oman kortemme kekoon ihmisoikeuksien puolesta ja levitämme Pussyhat-liikkeen sanomaa. Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi osallistumme yhdessä monien muiden neulojien kanssa kansainväliseen Pussy Hat virtuaalimarssiin 8.3.2017.

Lue lisää
Brooklyn Tweed is coming!
Brooklyn Tweed on tulossa!

January 26, 2017

Voimme ylpeinä ilmoittaa, että olemme Brooklyn Tweedin jälleenmyyjiä. Meiltä löydät Arborin, Loftin, Shelterin ja Quarryn kaikissa saatavilla olevissa väreissä!!! Avasimme Brooklyn Tweedin tuotteet ennakkotilattavaksi eilen illalla, joten tilaamalla ennakkoon voit varmistaa että saat suosikkilankasi jo ensi viikolla.

Lue lisää

Tilaa

Tilaa uutiskirje jo tänään!