Dotted Rays - Speckled Fade - KAL 2017

December 23, 2016 1 Comment

Dotted Rays - Speckled Fade - KAL 2017

Hello hello hello!

Stephen Westin uusin neuleohje Dotted Rays - Speckled Fade on niin uskomattoman hieno, että päätimme juhlistaa vuoden 2017 alkua ILOn ensimmäisellä Knit-Along-tapahtumalla.

Silmukat luodaan 7.1.2017 ja sen kunniaksi pidetään Cast on party ILOssa klo 15.00-18.00. Tule mukaan juhlimaan ja aloittamaan projekti kanssamme. Ja te, jotka ette pääse tulemaan paikalle, julkaiskaahan kuvia hastagilla #ILODottedFadeKAL ja osallistutte tapahtumaan somen kautta.

Dotted Rays - Speckled Fade on pilkullinen versio alkuperäisestä Dotted Rays-huivista, johon on extrabonuksena lisätty Holey Chevrons reunus. Fantastinen!  

Huivin voi tehdä joko Large-kokoisena tai shlanket-kokoisena eli Super Largena ja lankaa huiviin tarvitset 5-6 vyyhtiä. Suositus on Hedgehog - Sock Yarn lanka (mielellään monivärinen lanka ja useampaa eri väriä, jotta huivista tulee pilkullinen ja monivärinen). Lystig - Merino Sock sopii myös hyvin huiviin joko yksinään tai yhditettynä Hedgehogin kanssa. Ainaoikein reunuksella huiviin menee 5 vyyhtiä ja jos haluat lisätä Holey Chevrons reunuksen tarvitset 6 vyyhtiä lankaa. Voit luoda huiville haluamasi värityken, suosittelemme aloittamaan vaaleammilla väreillä ja päättämään työn tummempiin sävyihin jolloin reunuksen efektit tulevat parhaiten esille.

Jos sinulla on jo joko West Knitsin Dotted Rays ja/tai Holey Chevrons ohje, Stephen West tarjoaa lisäohjeet, joiden avulla voit neuloa huivin käyttämällä alkuperäistä ohjettasi eikä sinun tarvitse ostaa uutta ohjetta. Lisäohjeet löydät TÄÄLTÄ. Siistiä!

Tarjoamme 10% alennuksen kaikille osallistujille sekä liikkeessämme että verkkokaupassamme, 10.1.17 asti. Kun valitset ostoskoriin vähintään 5 vyyhtiä joko Hedgehog Fibres - Sock Yarn tai Lystig - Merino Sock, lankaa tai yhdistelmän jossa on molempia, kirjoita kassalla alennuskoodi-kenttään ILOFADEKAL10 saadaksesi alennuksen.

Tässä muutama väriehdotus huiviisi….

1. Hedgehog Fibre's Sock: Spell, Villain, Fool's Gold, Monarch, Genie, Teacup

2. Hedgehog Fibre's Sock: Graphite, Oracle, Banana Legs, Zephyr, Typewriter & Lystig's Merino Sock: Surprise! 3. Hedgehog Fibre's Sock: Birthday Cake, Monet, Pistachio, Boombox, Urchin4. (Lauran lemppari!) Hedgehog Fibre's Sock: Vengeance, Salty Tales, Bramble, Film Noir, Seed

Toivotamme sinulle oikein rentouttavaa joululoman jatkoa ja tavataan tammikuussa #ILODottedFadeKAL merkeissä.

Love,
Michelle & Laura

 

 


1 Response

Jasper Jeffers
Jasper Jeffers

May 05, 2019

Wild Daisy From Coatia – One of the World’s Best Kept Beauty Secrets

“The #1 Beauty Ingredient You Can’t Live Without”.

Anti-Aging All Natural Formula Prevents Wrinkles

Special Introductory Prices Found Here Only – http://bit.ly/2DOXqHX

Leave a comment


Also in Hello ILO!

Euroviisut Sukat - CONTEST ENTRY
Euroviisut Sukat - KILPAILU OSALLISTUMINEN

February 10, 2019 9 Comments

Read More
Pussyhat Global Virtual March
Pussyhat kansainvälinen virtuaalimarssi

March 01, 2017

Naisyrittäjinä ja Pussyhat-liikkeen virallisina yhteistyökumppaneina kannamme oman kortemme kekoon ihmisoikeuksien puolesta ja levitämme Pussyhat-liikkeen sanomaa. Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi osallistumme yhdessä monien muiden neulojien kanssa kansainväliseen Pussy Hat virtuaalimarssiin 8.3.2017.

Read More
Brooklyn Tweed is coming!
Brooklyn Tweed on tulossa!

January 26, 2017

Voimme ylpeinä ilmoittaa, että olemme Brooklyn Tweedin jälleenmyyjiä. Meiltä löydät Arborin, Loftin, Shelterin ja Quarryn kaikissa saatavilla olevissa väreissä!!! Avasimme Brooklyn Tweedin tuotteet ennakkotilattavaksi eilen illalla, joten tilaamalla ennakkoon voit varmistaa että saat suosikkilankasi jo ensi viikolla.

Read More

Tilaa

Tilaa uutiskirje jo tänään!