Brooklyn Tweed on tulossa!

January 26, 2017

Brooklyn Tweed is coming!

Meillä on ollut nyt muutaman päivän radiohiljaisuus, koska olen yrittänyt toipua Suomen talven järjestämästä yllätyksestä (=liukastuin jäisellä pihalla). Mutta onneksi muutaman kivuliaan päivän jälkeen olen taas takaisin kaupalla ja minulla on loistavia uutisia!

Voimme ylpeinä Lauran kanssa ilmoittaa, että olemme Brooklyn Tweedin jälleenmyyjiä. Meiltä löydät  Arborin, Loftin, Shelterin ja Quarryn kaikissa saatavilla olevissa väreissä!!! Avasimme Brooklyn Tweedin tuotteet ennakkotilattavaksi pre-order eilen illalla, joten tilaamalla ennakkoon voit varmistaa että saat suosikkilankasi heti, kun ne ovat kauppaamme saapuneet. Toimitus saapuu meille viikolla 5.

Pääset tutustumaan Brooklyn Tweed valikoimaamme tästä: https://suomi.iloyarn.fi/collections/brooklyn-tweed

brooklyn tweed quarry

Olen erittäin onnellinen, että saimme amerikkalaisen Brooklyn Tweedin valikoimaamme. He kehittävät ja tuottavat tiettyjen rotujen ominaispiirteitä korostavia lankoja tukien USAn tekstiilituotantoa. Suunnittelu, villan kasvatus, värjäys ja kehräys tapahtuu kaikki USAssa. Ja erityisen ihanaa on, että heillä on tiedossa langan koko tuotantoketju kaikkine välivaiheineen aina lampaan kasvattajista valmiiseen tuotteeseen asti.

Brooklyn Tweedillä on myös laaja valikoima juuri heidän langoilleen suunniteltuja neuleohjeita. Ohjeet löytyvät Ravelrystä tai voit ostaa ne suoraa liikkeestämme, olemme myös Ravelry-jälleenmyyjiä. Saat tulostetun ohjeen mukaasi sekä digitaalisen tiedoston sähköpostiisi, kun ostat ohjeet meidän kauttamme.

Olemme siis erittäin iloisia voidessamme jakaa Brooklyn Tweedin kanssanne ja olkaa ihmeessä yhteydessä, jos tulee mieleen jotain kysyttävää tuotemerkistä tai langoista.

Terveisin,
Michelle 

 

Ps... Tutustu myös tuleviin kursseihimme:

  7.2 Kalastajan Vaimon hiuspanta
16.2 Pehmoeläimiä neulomalla


Leave a comment


Also in Hello ILO!

Euroviisut Sukat - CONTEST ENTRY
Euroviisut Sukat - KILPAILU OSALLISTUMINEN

February 10, 2019 9 Comments

Read More
Pussyhat Global Virtual March
Pussyhat kansainvälinen virtuaalimarssi

March 01, 2017

Naisyrittäjinä ja Pussyhat-liikkeen virallisina yhteistyökumppaneina kannamme oman kortemme kekoon ihmisoikeuksien puolesta ja levitämme Pussyhat-liikkeen sanomaa. Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi osallistumme yhdessä monien muiden neulojien kanssa kansainväliseen Pussy Hat virtuaalimarssiin 8.3.2017.

Read More
SUOMI 100 - Mittens...Woohooo!!
SUOMI 100 - Lapaset...Jiipiiii!

January 02, 2017 10 Comments

Tämä uusi vuosi tarjosi uskomattoman ikimuistoisia hetkiä. Mieheni Ville/Darude esiintyi 130.000 katsojalle Helsingin Kansalaistorilla Suomi 100 avajaisjuhlassa. Juuri kun kello oli kaksitoista ja vuosi vaihtui, hän esiintyi lavalla meidän SUOMI 100 – lapaset kädessään.

 
Read More

Tilaa

Tilaa uutiskirje jo tänään!