Free Shipping >> Finland over 70€ | Europe over 130€ | Rest of World over 175€
0

Ostoskorisi on tyhjä

Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/ 19 99) 10 §


L aatimispäivä: 15.12.2016, päivitetty 24 .5.201 8

1. Rekisterinpitäjä

ILO Yarn Oy (y-tunnus 2785527-9)

Linnankatu 8

2 0100 Turku

puh. 0404822707

hello@iloyarn.fi


2. Rekisteristä vastaavat henkilöt

Michelle Virtanen ja Laura Pelkonen, ILO Yarn Oy, hello@iloyarn.fi, p. 0404822707

 

3. Rekisterin nimi

ILO Yarn Oy:n asiakasrekisteri

 

4. Rekisterin käyttötarkoitus

ILO Yarn Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden ja yhteydenottojen hoitamiseen, tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen sekä muihin mahdollisiin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja voidaan asiakkaan luvalla käyttää ILO Yarn Oy:n markkinointiin ja viestintään .

Henkilötietoja käytetään henkilötietolain mukaan. Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustiedot:

  • nimi
  • osoite
  • puhelin numero
  • sähköposti osoite
  • tilaushistoria
  • toimitusten seurantatiedot
Rekisteriin tallennetaan lisäksi asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

 

Rekisteriin ei kerätä ns. lain tarkoittamia arkaluonteisia tietoja. Tiedot säilytetään vähintään asiakassuhteen voimassaolon ajan.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi ILO Yarn Oy:n verkkokaupan asiakkaasta ne tiedot, jotka asiakas itse ilmoittaa verkkosivusto a käyttäessään. Tilauksia ja toimituksia koskevat tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

7. Tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan antamaa erillistä lupaa .

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

ILO Yarn Oy:n asiakasrekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu normaalisti käytössä olevien suojaus menetelmien avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin tiedostot sisältävä palvelin sijaitse e lukituissa tiloissa.

10. Rekisteröidyn t arkastus-, korjaus- ja kielto- oikeus

Verkkokauppaan rekisteröityneellä asiakkaalla on mahdollisuus tarkistaa, päivittää ja täydentää itse syöttämiään henkilötietoja asiakastilill ään. Rekisteröidyllä on lisäksi henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu lähettämällä tarkastuspyyntö rekisteriasioita hoitavalle henkilölle yrityksen osoitteeseen.

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

Tarkastus- ja korjaus pyyn nöt sekä kiellot tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa ne ILO Yarn Oy: lle rekisteriasioista vastaava lle henkilö lle .

11. Evästeitä koskevat käytännöt

Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka siirtyvät tietokoneellesi, kun otat yhteyden johonkin verkkosivustoon. Evästeet tallentuvat selaimen käyttämien tiedostojen yhteyteen. Evästeet tunnistavat tietokoneesi, kun tulet sivustolle uudelleen. Ne muistavat sivustolla aikaisemmin tehdyt valinnat ja parantavat siten sivuston käyttökokemusta. Jotkin evästeet ovat sivuston teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä.

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa Internet-selaimesi asetuksia niin, että saat ilmoituksen aina kun evästeitä ollaan lähettämässä tietokoneellesi.Vaihtoehtoisesti vois estää evästeiden käytön kokonaan. Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujen toiminnoista eivät välttämättä toimi oikein.



Uutiset ja Päivitykset

Rekisteröidy saadaksesi lisätietoa tarjouksista, uutuuksista jne...