Marraskuun kuukauden lanka - Sandnes Double Sunday

November 02, 2021

Yarn of the November - Sandnes Double Sunday

En pidä marraskuusta, en ollenkaan. Marraskuu lähinnä vain pelottaa minua. Inhoan sitä pimeää harmautta ja kylmää, sateista tai loskaista säätä, jota marraskuu usein meille täällä eteläisessä Suomessa tarjoilee. Usein vain odotan marraskuun päättymistä ja yritän löytää asioita, jotka auttavat minut yli harmaan, synkän kuukauden.

Niin kuin varmaan arvaat, langat, pehmeät langat, niiden värit ja tuntu auttavat minua selviytymään päivistä, joista en muuten saa iloa. Valitsimme siitä syystä, myös teitä asiakkaitamme ilostuttamaan, kuukauden langaksi langan, joka on pehmeä, lämmin ja jossa riittää mukavia, hauskoja värejä. 

Marraskuun lanka, Double Sunday, on norjalaisen lankayhtiön yhdessä kuuluisan neulesuunnittelija Petite Knitsin kanssa suunnittelema DK-vahvuinen lanka. Se on sataprosenttinen merinolanka ja sitä ei ole superwash-käsitelty, joten villa ei ole menettänyt luonnollisia ominaisuuksiaan. 

Double Sundaylle on helppo löytää sopivia ohjeita. Asiakkaat ovat paljon hankkineet sitä erilaisiin pipoihin ja hattuihin. Se sopisi esimerkiksi hyvin yksinkertaisena paljon neulottuun Oslo-pipoon. (Muistathan muuten #oslopipotalkoot marraskuun loppuun asti!) Petite Knit:llä on myös toinen kiva pipo-ohje, joka on suunniteltu Double Sundaylle: The Hipster Hat.

Sari Nordlundilta ilmestyi myös juuri äskettäin ohje Double Sundaylle. Hän suunnitteli tälle langalle mukavan neulepuseron, jossa on kauniit, ohuet raidat, sekä hauska yksityiskohta olkapäässä. Hanko-puserossa on ihana merihenkinen tunnelma, ja siihen löytyy varmasti juuri sopivat värit valikoimastamme.

Useat asiakkaat ovat myös neuloneet tänä syksynä kaulureita ja liivejä ja niihin kuukauden lanka sopii myös hienosti. Jos et ole ehtinyt vielä näihin villityksiin mukaan tai haluat neuloa vielä yhden niin esimerkiksi Terazzo Slipover tai Terazzo Neck syntyy ihanasti Double Sundaystä ja jostakin pörröisestä silkki-mohairlangasta.

Sukelletaan siis lankojen pehmeään maailmaan, eikä välitetä marraskuun harmaudesta tai kylmyydestä. Ja muistakaa, täällä me olemme teitä varten, tulkaa neulomaan kanssamme.


Tilaa