Ei tartte taistella, ota molemmat! Toukokuun kuukauden lanka

May 01, 2022

No need to battle between, choose both! Yarn of the Month in May

En ikinä neulo puuvillaa. Puuvilla tuntuu sormin liian kovalta, liian tiukalta, liian joustamattomalta. Rakastan villaa, sen pehmeyttä, joustavuutta ja kykyä hengittää iholla. En juurikaan kutia ja voin hyvin pukeutua villaan ympäri vuoden.

Paljon meillä on kuitenkin asiakkaita, joita pelottaa villan kutittavuus ja lämpöisyys. He etsivät lankaa, jonka tuntuu sileällä ihoa vasten, eikä pehmeinkään merinovilla tunnu riittävän hyvältä ihoa vasten. Tai he aikovat neuloa lahjaksi jollekin ja pelkäävät että neule jää käyttämättä, koska se ei tunnukaan hyvältä.

Halusimme siis tuoda valikoimaan langan, joka yhdistää puuvillan ja villan hyvät ominaisuudet ja Sandnes Garnilta löytyi voittaja: Duo. Duo yhdistää ihanalla tavalla pehmoisen merinovillan (55%) ja sileän puuvillan (45%) saaden aikaan langan, joka on yhtä aikaa lämmin ja pehmeä, joka hengittää, eikä ole liian lämmin. Lasten neuleita neulovat vannovat tämän langan nimeen ja nyt kun on aika täydentää kesätoppivarastoja, tämä on yksi lanka, joka kannattaa pitää mielessä.

Duo on DK vahvuinen lanka, joten sille on helppo löytää ohjeita ja neuleet valmistuvat nopeasti. Poimin muutamia sopivia ohjeita vinkiksi:

Tämän söpön perustoiminnot voisin neuloa kaikissa väreissä: Emma Top on vaatekaapin perusvaate! Toimistopäivään tyylikkäämpi Collett Tee taas houkuttelee ajattomuudellaan. Jonnahan neuloikin jo oman Anker Summer Shirtin Duosta ja siitä tuli ihana! Instagramissa on 29.4. nauhoitettu live, jos haluat vilkaista miltä se näyttää. BlueSand Cardigan näyttää täydelliseltä kesäillan neuletakilta. Toukokuun kuudentena ilmestyvässä Laine-lehdessä on myös kaunis pusero-ohje joka sopisi myös Duolla tehtäväksi: Vespertine.

Toivottavasti löydät näistä jotakin kivaa neulottavaa itsellesi!


Tilaa