Keväiset kässämessut netissä

March 13, 2021

Keväiset kässämessut netissä

Tämän vuoden ensimmäiset virtuaalimessut ovat ihan kohta käsillä!

Maaliskuun kolmantena viikonloppuna messuillaan, kun keväiset kässämessut netisssä starttaavat perjantaina 19. päivä ja jatkuvat aina sunnuntaihin 21.3. saakka. Messuviikonlopuksi on luvassa mukavia messutärppejä, pientä ohjelmaa ja virtuaalista messuhulinaa. Tervetuloa mukaan!

Messujen aikana voit tehdä useampia tilauksia, ne toimitetaan kaikki samassa paketissa heti messuviikonlopun jälkeen. Lisätilauksen yhteydessä valitse toimitustavaksi "Nouto ILOsta", tällöin sinulta ei veloiteta useita toimituskuluja. Huolehdimme kaikki samalla nimellä tulleet tilaukset samaan toimitukseen.

Lauantain messupäivän ohjelmassa on ILOn kivijalkapuodista lähetettävä Instalive klo 15.30 pintaan. Iltapäiväkahvin lomassa käymme läpi messukuulumisia ja esittelemme tuoteuutuuksia.

Kaikki messutarjoukset ovat voimassa aina perjantaista 19.3.2021 klo 8.00 - sunnuntaihin 21.3.2021 klo 23.59 saakka, tai niin kauan kuin tavaraeriä riittää.

Alla listattuna tärppejä messuviikonloppuun:

Valikoima kesälankoja -10% alennuksessa koko viikonlopun!

Aaran uusi lankapohja Aate!

Kolmen Tunto-vyyhdin ostajalle Lapponia-paidan ohje kaupanpäälle!

 

Kesälanka-alennuksen piiriin kuuluvat:

Aara julkaisee perjantaina pienen spesiaalierän kaunista, unelman pehmeää  MCN-lankaa, joka kantaa nimeä Aate. Aatetta saa sekä verkkokaupasta että kivijalkapuodista Turusta. Aate on 80% merinovillaa, 10% kashmiria ja 10% nylonia. 100g vyyhdissä on 400m lankaa. Lanka on mitä ihanin vaihtoehto niin sukkiin kuin suurempiinkin neuletöihin.

Perjantaina julkaistaan myös Veera Välimäen Lapponia-paita,joka on suunniteltu Aaran Tunto-langasta. Kaarrokekirjoneulepaita on inspiroiva kevätneuleprojekti! Mikäli ostat messujen aikaan vähintään kolme vyyhtiä Tuntoa, saat uunituoreen paitaohjeen kaupan päälle! 

Päivitämme myös uusia tarjouksia perjantaina messujen alkaessa verkkokaupan ALE-sivustolle eli edullisia löytöjä kannattaa käydä kurkkimassa TÄÄLTÄ

Lisätietoja messuviikonlopun jutuista löydät sosiaalisen median kanavistamme Instagramista ja Facebookista.

Seuraa Instagramissa myös @aara.yarn


Tilaa