Euroviisut Sukat - KILPAILU OSALLISTUMINEN

February 10, 2019 9 Comments

Euroviisut Sukat - CONTEST ENTRY

Me täällä ILOssa olemme erityisen onnellisia, että Michellen aviomies Darude valittiin Suomen euroviisuedustajaksi 2019! Kilpailu järjestetään Israelissa 12.-18.5.2019. Monetkaan teistä eivät varmasti tienneet, että Darude käyttää vaimonsa tai ystävien/perheenjäsenten käsinneulomia villasukkia säästä ja vuodenajasta huolimatta lähes jokaisella keikallaan. Darude ja Sebastian Rejman ovat yhdessä päättäneet, että haluavat erityisesti euroviisuteemaan suunnitellut sukat mukaan kisamatkalle Israeliin ja olisivat erittäin otettuja, jos juuri SINÄ suunnittelisit ja neuloisit heille kisasukat! Näin ollen avaamme suunnittelukilpailun, jonka päätteeksi Ville ja Sebastian valitsevat heille mieleisensä sukat. Voittajasukat päätyvät Israeliin euroviisulavalle tuottamaan onnea euroviisuedustajillemme. Sukkakilpailun voittajasukista julkaistaan ohje ilmaiseksi, jotta kaikki halukkaat voivat neuloa itselleen omat Euroviisut Sukat ja kannustaa edustajamme parhaaseen mahdolliseen suoritukseen toukokuussa.


*Vaikka et olisikaan rutinoitunut suunnittelija/ohjeiden kirjoittaja, ei hätää, silti kannattaa osallistua. Autamme tarvittaessa muokkaamaan ohjeen julkaistavaan muotoon.

Osallistumisohjeet:

 1. Suunnittele Euroviisut/Suomi -teemalla sukkaohje ja neulo kaksi paria sukkia (koot 43 ja 45). Sukkaohjeen tulee olla muokattavissa sekä naisten että miesten sukkakokoihin ja siinä tulee olla eriteltynä tiedot tarvittavan langan paksuudesta ja menekistä sekä puikkokoko.
 2. Postita tai toimita henkilökohtaisesti kaksi paria sukkia ja kopio ainakin alustavasta sukkaohjeesta, nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ILOon:
  ILO Knitting Shop
  Linnankatu 8
  20100 Turku
  Finland
 3. Sukat ja alustava ohje tulee toimittaa ILOon viimeistään 23.3.2019. Huomioithan, että ohjeen puuttuminen kokonaan tai puutteelliset yhteystiedot sisältävät sukkatoimitukset eivät valitettavasti pääse osallistumaan kilpailuun.
 4. Villen ja Sebun valitsemalle voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sekä annetaan tarkempi ohjeistus ohjeen julkaisuun. Ohje julkaistaan ilmaisena 5.4.2019 kuvan kera, jossa Villellä ja Sebulla on jalassaan voittajan suunnittelemat sukat.
 5. Voittaja palkitaan 50 euron arvoisella ILOn lahjakortilla mutta ennen kaikkea kilpailun tarkoituksena on saada näkyvyyttä Euroviisut Sukille ja kannustaa edustajiamme Eurovision 2019 laulukilpailussa!

ILOon toimitetut sukat, jotka eivät tällä kertaa päädy Euroviisumatkalle, lahjoitetaan myöhemmin valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen.
Jos sinulla herää kysymyksiä kilpailuun liittyen, olethan yhteydessä sähköpostitse hello@iloyarn.fi.

ILO Yarn Oy ei kerää kilpailuun osallistujien yhteystietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen. Kilpailun päätyttyä kaikki kilpailuun liittyvät henkilötiedot tuhotaan turvallisesti tietosuoja-asetusten mukaisesti.

Onnea kilpailuun ja iloisia neulontahetkiä! 

9 Responses

zaZnRwWX
zaZnRwWX

July 01, 2020

WQmuxTYJ

xaIbhPoZQmdLMGte
xaIbhPoZQmdLMGte

July 01, 2020

bLpkDoUsy

jruFoscVAMyXTt
jruFoscVAMyXTt

May 24, 2020

imNZWlRkHbxaL

QKLtZUWVFcoJdTRl
QKLtZUWVFcoJdTRl

March 08, 2020

NdkuVKnCEh

BaGPZQhSTYL
BaGPZQhSTYL

March 08, 2020

wMSfXOoTsQCqKgV

QPSFadbZnNmz
QPSFadbZnNmz

January 13, 2020

jwsRImzCKNfGXUa

NlaoFXWycHE
NlaoFXWycHE

January 13, 2020

WFirTRIOxH

kbPfLRhFBV
kbPfLRhFBV

November 18, 2019

EcMFRBTK

sJYRHTCaBjSgA
sJYRHTCaBjSgA

November 18, 2019

HynKRwYBhMcV

Leave a comment


Also in Hello ILO!

Pussyhat Global Virtual March
Pussyhat kansainvälinen virtuaalimarssi

March 01, 2017

Naisyrittäjinä ja Pussyhat-liikkeen virallisina yhteistyökumppaneina kannamme oman kortemme kekoon ihmisoikeuksien puolesta ja levitämme Pussyhat-liikkeen sanomaa. Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi osallistumme yhdessä monien muiden neulojien kanssa kansainväliseen Pussy Hat virtuaalimarssiin 8.3.2017.

Read More
Brooklyn Tweed is coming!
Brooklyn Tweed on tulossa!

January 26, 2017

Voimme ylpeinä ilmoittaa, että olemme Brooklyn Tweedin jälleenmyyjiä. Meiltä löydät Arborin, Loftin, Shelterin ja Quarryn kaikissa saatavilla olevissa väreissä!!! Avasimme Brooklyn Tweedin tuotteet ennakkotilattavaksi eilen illalla, joten tilaamalla ennakkoon voit varmistaa että saat suosikkilankasi jo ensi viikolla.

Read More
SUOMI 100 - Mittens...Woohooo!!
SUOMI 100 - Lapaset...Jiipiiii!

January 02, 2017 10 Comments

Tämä uusi vuosi tarjosi uskomattoman ikimuistoisia hetkiä. Mieheni Ville/Darude esiintyi 130.000 katsojalle Helsingin Kansalaistorilla Suomi 100 avajaisjuhlassa. Juuri kun kello oli kaksitoista ja vuosi vaihtui, hän esiintyi lavalla meidän SUOMI 100 – lapaset kädessään.

 
Read More

Tilaa

Tilaa uutiskirje jo tänään!