Euroviisut Sukat - KILPAILU OSALLISTUMINEN

February 10, 2019

Euroviisut Sukat - CONTEST ENTRY

Me täällä ILOssa olemme erityisen onnellisia, että Michellen aviomies Darude valittiin Suomen euroviisuedustajaksi 2019! Kilpailu järjestetään Israelissa 12.-18.5.2019. Monetkaan teistä eivät varmasti tienneet, että Darude käyttää vaimonsa tai ystävien/perheenjäsenten käsinneulomia villasukkia säästä ja vuodenajasta huolimatta lähes jokaisella keikallaan. Darude ja Sebastian Rejman ovat yhdessä päättäneet, että haluavat erityisesti euroviisuteemaan suunnitellut sukat mukaan kisamatkalle Israeliin ja olisivat erittäin otettuja, jos juuri SINÄ suunnittelisit ja neuloisit heille kisasukat! Näin ollen avaamme suunnittelukilpailun, jonka päätteeksi Ville ja Sebastian valitsevat heille mieleisensä sukat. Voittajasukat päätyvät Israeliin euroviisulavalle tuottamaan onnea euroviisuedustajillemme. Sukkakilpailun voittajasukista julkaistaan ohje ilmaiseksi, jotta kaikki halukkaat voivat neuloa itselleen omat Euroviisut Sukat ja kannustaa edustajamme parhaaseen mahdolliseen suoritukseen toukokuussa.


*Vaikka et olisikaan rutinoitunut suunnittelija/ohjeiden kirjoittaja, ei hätää, silti kannattaa osallistua. Autamme tarvittaessa muokkaamaan ohjeen julkaistavaan muotoon.

Osallistumisohjeet:

 1. Suunnittele Euroviisut/Suomi -teemalla sukkaohje ja neulo kaksi paria sukkia (koot 43 ja 45). Sukkaohjeen tulee olla muokattavissa sekä naisten että miesten sukkakokoihin ja siinä tulee olla eriteltynä tiedot tarvittavan langan paksuudesta ja menekistä sekä puikkokoko.
 2. Postita tai toimita henkilökohtaisesti kaksi paria sukkia ja kopio ainakin alustavasta sukkaohjeesta, nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ILOon:
  ILO Knitting Shop
  Linnankatu 8
  20100 Turku
  Finland
 3. Sukat ja alustava ohje tulee toimittaa ILOon viimeistään 23.3.2019. Huomioithan, että ohjeen puuttuminen kokonaan tai puutteelliset yhteystiedot sisältävät sukkatoimitukset eivät valitettavasti pääse osallistumaan kilpailuun.
 4. Villen ja Sebun valitsemalle voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sekä annetaan tarkempi ohjeistus ohjeen julkaisuun. Ohje julkaistaan ilmaisena 5.4.2019 kuvan kera, jossa Villellä ja Sebulla on jalassaan voittajan suunnittelemat sukat.
 5. Voittaja palkitaan 50 euron arvoisella ILOn lahjakortilla mutta ennen kaikkea kilpailun tarkoituksena on saada näkyvyyttä Euroviisut Sukille ja kannustaa edustajiamme Eurovision 2019 laulukilpailussa!

ILOon toimitetut sukat, jotka eivät tällä kertaa päädy Euroviisumatkalle, lahjoitetaan myöhemmin valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen.
Jos sinulla herää kysymyksiä kilpailuun liittyen, olethan yhteydessä sähköpostitse hello@iloyarn.fi.

ILO Yarn Oy ei kerää kilpailuun osallistujien yhteystietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen. Kilpailun päätyttyä kaikki kilpailuun liittyvät henkilötiedot tuhotaan turvallisesti tietosuoja-asetusten mukaisesti.

Onnea kilpailuun ja iloisia neulontahetkiä! 

Tilaa